dimarts, 29 d’octubre del 2019

Castellitx, Obelitx i Cura

Per aquest diumenge hem triat la pujada a Randa, una ruta de les típiques però aquest cop hem decidit anar-hi per la variant de Castellitx.

Ens reunim al lloc i hora habituals i enfilam la via de servei de la carretera de Manacor amb la seva pujada a Xorrigo que ens ajuda a treure'ns de damunt la fresqueta que ja comença a fer a primera hora del matí en aquesta época de l'any.


De camí...


El retorno de Àvalor


Un dia bonissim per anar en bici.


Guirigalls en acció.

Arribats a Algaida, tenim certes dificultats per enllaçar el camí cap a Castellitx, Ens toca cercar una alternativa degut a que les obres ens barren el pas, Això ens fa donar un parell de voltes peró a la fi trobam el camí.
El camí cap a Castellitx és característic, el paisatge i el entorn ens anima per afrontar les seves pendents, aviat arribam a Castellitx.


En Llorenç, el nostre convidat d'aquesta sortida.



 Arribats a Castellitx



Foto de grup panoràmica


Feim una aturada, unes fotos, cadascú anb les seves feines; nutrició, hidratació, evacuació... i continuam cap a Randa i Cura.

De Castellitx sortim cap a la carretera de Llucmajor i tot d'una enfilam cap a Randa.
La pujada la feim en bones condicions, la calor de l'estiu ja és història i ja fa un parell de sortides que pujar colls ja no es fa tan feixuc.

Arribats a Cura no descansam massa temps i decidim "baixar" cap a Palma directes i berenar al lloc de destí.

Decidim baixar de Cura per les "cent voltes", una vegada arribats a Gràcia agafam aquesta variant per devallar la resta fins Llucmajor. Una devallada en la que no ens podem despistar massa; corbes molt tancades i , sobre tot, un asfalt en mal estat i amb molta brutor. Afegir a tot això una punxada d'en Guillem que queda reparada tot d'una (tres mecànics fan bona feina)


Reparacions d'emergència

Deixam Llucmajor i via s'Aranjassa i Sant Jordi arribam a Palma. Aturadeta a l'Universo i després de la xerradeta i cerveces amb "picoteo" ens despedim fins al proper diumenge.

El duet del dissabte:




Aquí sa ruta de wikiloc:










2 comentaris: