dilluns, 14 d’octubre del 2019

Orient Express

Quin millor títol a la sortida d'aquest diumenge? I es que aquesta vegada es varen juntar sa fam amb les ganes de menjar. Els nostres membres més competitius varen rodar a les totes.

Començarem pel camí vell de Bunyola com la passada setmana però desviant-mos cap a Bunyola per, una vegada arribats al poble, iniciar l'ascens al Coll d'Honor.

Val a dir que la temperatura va ser idònia per pujar i l'esforç semblava menor, el que convidava a apretar una mica més, cercant el màxim, sempre dins les possibilitats de cadascú, és clar.

Una vegada coronat el coll, ens feim unes fotos i partim tot d'una cap a Orient i, seguidament obtenim el premi en forma de devallada cap a Alarò, tot i que, en cualque tram l'asfalt en no tan bon estat, et faci aixecar el peu de l'accelerador.




Arribada al Coll d'Honor, fotos i "postureig"


Arribats a Alaró, una aturadeta "estratègica" al Cycling Planet, una mica de berenar i hidratació i partim cap a Palma.


Berenar al Cycling Planet, una mica més de "Postureig"


Aquí ja es desfermen els cavalls i donant-ho tot cadascú arriba al seu lloc i a la seva hora, amb els deures fets, havent completat un bon entrenament.

I com cada cap de setmana, una menció al grup dels dissabtes, que de ben segur s'ho han pres amb més calma...





I per últim la wiki-ruta. Alerta que aquí figura la variant cap a Lloseta que a la fi no varem fer.

https://es.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=37360474

2 comentaris:

  1. El grup del dissabte varem pujar Honor "tira a tira" però varem allargar per Lloseta, Binnissalem, Binigual, Santa Maria... o sigui que mes o manco!

    ResponElimina
  2. Molt de postureig enguany (Joan Càrpats Danubi)

    ResponElimina