dijous, 12 de desembre del 2019

Anam per feina a Galilea.

La ruta d'aquest diumenge va ser una de rápida a Galilea.

Probablement debut al fred, el grup de quatre ciclistes que ens reunirem per fer la ruta decidirem fer-la en plà "non stop".

Començam sortint de Palma pel carrer General Riera. Seguim atravessant Es Secar de la Real i arribant a Establiments, d'on posàrem rumb cap Esporles.

Atravesam el poble i ens dirigim cap a Sa Granja. Després d'escalfar una mica ses cames, per ses costes d'Establiments i Esporles, gaudim d'un paisatge purament invernal. El pas dels torrents plens d'aigua, la mica de boira i el sol filtrant-se entre les branques dels arbres conformen unes vistes de postal que ens "alegren" la pujada cap a Sa Granja.

Seguim pujant cap al coll d'es Grau i, tot seguit, baixam cap a Puigpunyent, gaudint d'un asfalt en perfectes condicions que fa que la homitat present a la carretera no sigui tan perillosa i ens condicioni massa la devallada.

Un cop a Puigpunyent una aturadeta a prendre quelcom calent i seguim sa ruta amb la baixa dún dels ciclistes que no es troba molt "catòlic" per seguir.


Aturada a Puigpunyent, única foto de sa ruta. Aquest diumenge es tractava de rodar i rodar.

Arribats a Galilea i sense aturar a berenar, anant per feina, baixada cap a Palma amb final de tertúlia i cerveseta.

Una ruta ràpida de muntanya per llevar-se el fret de sobre.

La ruta a wikiloc: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada