dimarts, 17 de desembre del 2019

Mantenint ses tradicions a Sta Llúcia.

Com és costum per aquestes dates, el CCG fa peregrinació al oratori de stª. Llúcia coïncidint amb tal festa a Mancor de la Vall...
Tot comença amb sa sortida desde es bar de ca na Merche (carinyosament apodada Sa Forastera).

Dos son els que han pogut coïncidir per fer tal recorregut, començant per sortir de Palma atravessant el polígon de Son Castelló i enllaçar es camí vell de Bunyola. És aquí on ens rebassa una "grupota" d’unes vinticinc locomotores que ens despentinen i desapareixen de sa nostra vista en un tres i no res.

Un cop a les afores de Stª María, al Camí d’es Raiguer, és on disfrutam d’unes vistes molt nítides de sa Serra de Tramuntana debut a la poca presió atmosfèrica.
Els sembrats colindants d’es camí lluíen una gelada que pelava es cul a ses llebres i que es feia notar als nostres cossos. Tal és així que no mos llevarem cap prenda per excés de calor.

La anada fins tocar sa falda d’es coll de Stª Llúcia fou bastant ràpida i amena, tot i que varem ascendir a Alaró desde es Camí d’es Raiguer i posteriorment pel Coll de Tofla.

Ara bé, pujar Stª Llusía ja va esser "otro cantar".



Duet ciclista a Sta Llúcia.

Un pic adalt, no varem estar massa temps, tot i que ses vistes tallaven s’alè.



Breu descans dalt de Sta Llúcia.

Un cop abaix en Joan tenía previst una tornada un poc diferent a la de sempre, tot  trescant es mapa d’es seu celular per trobar un camí alternatiu.
Fet aquest nou tram (preciosament decorat d’unes costes de somni) engatillam Selva cap a Inca per ja desviar-mos cap a Sencelles i enllaçar l’arxiconegut Camí Vell de Muro, a on ens esperava un ventet d’aquests que te fan acabar ses piles abans d’hora.

Gràcies a que en Joan va anar fent ventall, arribarem plegats ,però no mesclats, al punt de partida per arriar-mos un bon suc de cibada amb els típics morros frits de sa Forastera estimada.

Crònica gentilesa del company Negrepetit.

Sa ruta original a Wikiloc:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada