dissabte, 7 de desembre del 2019

Llubí, llubá...

Abans de tot demanar disculpes per aquest parèntesi ,del tot involuntari, debut a que la sortida dominical no s´ha realitzat durant aquestes tres darreres setmanes. El mal temps per una banda i alguna indisposició ens obligaren a cancelar la ruta.

Disculpes apart, anam al grà i passem a relatar la ruta del diumenge.

Ens reunim un total de quatre ciclistes, ja que el quint ha d'abandonar la sortida per una inoportuna rotura d'un radi.





Començam la ruta enfilant el Camí vell de Bunyola en direcció a Santa María. Abans d'arribar al poble prenim Camí del Raiguer i atravessant el poble enfilam el Camí vell de Muro.
Després de aquests dies de fred i mal temps, malgrat que no tenguem un dia massa assolejat, el cert és que la temperatura és suau i fa de bon rodar.

Anam a una mitja bona i ràpidament ens plantam a Son Catiu per enfilar els darrers kilòmetres que ens falten per arribar a Llubí.
Berenam a la plaça del poble, on s'afegeixen dos ciclistes més al nostre grup, que no han estat tan matiners i han hagut "d'apretar" per poder coïncidir amb noltros.

Un cop berenadets agafam les bicis de nou i arrencam de tornada. Feim una petita aturada a la sortida de Llubí per fer sa foto de rigor, que ja s'ens oblidava...



Ens dirigim cap a Sencelles, Costitx i Santa Eugènia, una ruta amb una mica de pendents pel mitg però que no evita que continuem a bon ritme.

De Santa Eugènia ens dirigim cap a Santa Maria de nou però aquesta vegada tornam cap a Palma per Marratxinet, un tram curtet però durillo.
Una vegada superat marratxinet cadascú agafa el seu ritme per devallar per Es Figueral i Pont d'Inca cap a Palma.

Cerveseta, xerradeta i cadascú a ca seva fins la propera sortida.


Aquí la ruta a Wikiloc:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada