dimecres, 22 de gener del 2020

Glòria a Sant Sebastià.

No és una frase dita per un devot cristià, fent honor al sant patrò de la ciutat de Palma. La frase en qúestió fa al.lusió al pas de la violenta borrasca que ha desencadenat fenòmens atmosfèrics de consideració al Llevant i est de la península i també a le Illes Balears.
És per això que, un cop més, ens quedam sense sortir de ruta aquest diumenge, ja que la nostra estimada "Glòria" ha decidit descarregar tota la seva fúria sobre les Balears justament aquest diumenge i dilluns, festiu de Sant Sebastià.
No sols s´ha vist suspesa sa ruta del Club Ciclsta Guirigall, la diada ciclista del dia de Sant Sebastià també fou suspesa per causes de climatología adversa.

Sembla que aquest inici d'any s'ens està resistint una mica i el temps, i perquè no dir-ho, de vegades les ganes, no ens acompanyen.

Però qui va poder gaudir de sa ruta fou el grup dels dissabtes, que marxaren cap a Porreres i un cop allà pujaren a Monti-sion. Com a prova d'això, vet aquí unes fotos que ho confirmen.



 La cosa no pintava gaire bé a primera hora...


...tot i que a la fi varen ser quatre fornits ciclistes que es varen juntar.


Aquí els tenim dalt de Monti-sion.


"Menos cabeza, más corazón" i menys fred encara....


Que perquè dic això?? La moda dels '80 és la que escalfa més els turmells... O no???


Encara no havía passat "Na Gloria" i ja hi havíen desperfectes que confoneren una mica als nostres amics.



Sense massa més que contar i esperant que els "domingueros" tenguem una mica més de sort amb el temps, ens despedim fins la propera sortida.

La ruta a Wikiloc:

1 comentari: