diumenge, 2 de febrer del 2020

Diumenge de "Challenge"

Com cada diumenge al matí, hem anat compareguent un a un fins formar un cuartet de lo més singular...
Hem enfilat caminet cap a Santa María per sa antiga carretera d’Inca on com cada diumenge, ens trobam una bona caravana de "carros"  que avaven a firar.
Agafam es desviament per anar cap a Santa Eugènia (on ens trobam al nostre Sebastià, entrenant) i d’allà directes cap a Algaida, on ens hem despedit d’en Àlex que havía d’arribar més prest que noltros a Palma.
Tot això amb sa agradable companyía d’un sol solet quens ha vingut a veure que teníem fred fins que ens hem tret la capa i el barret!
Un cop dins els carrerons d’Algaida, ens ha aturat un municipal que vigilava el pas de vehicles, ja que la Challenge discurría per aquell redol.


Aturats a Algaida per veure l'espectacle...




Un video en "Slow motion", que aquests fan mooolta via...

Hem aprofitat per fer de espectadors casuals ben assegudets i hem gaudit d’una posició privilegiada.
Han passat els escapats com tres llamps i a uns dos minuts es gran pelotó a tota pastilla i a uns escasos centímetres un de l’altre creant una certa sensassió de vertigen.
Tot seguit hem vist un ciclista d’el Movistar a peu arrossegant sa bicicleta... havía romput cuatre radis de sa roda de davant, va resultar ser el mallorquí Albert Torres. Una pena


Mala sort per n'Albert Torres...

Estant allà assegudets s’ha posat en contacte amb noltros en Berrio (de curt) que estava al peu de Randa per tal de trobar-mos i fer pinya.
Caminet caminet cap a Randa, hem decidit no aturar i seguir fins Gràcia, devallar cap a Llucmajor per "ses cent curves"i no pujar fins Cura.


Un dia excel·lent per els nostres amics i pels corredors de sa Challenge.

Ja a Llucmajor, en Joan ens ha proposat anar a cercar ses costes de Xorrigo per el camí de Galdent que per cert ha estat tant preciós com dur, amb uns “trencacames” d’aúpa...
Sa tornada ja a Son Ferriol, com sempre, amb un vent al front que a més d’un li ha fos ses piles. Un pic superat això, ja xino xano cap a sa Forastera a reposar tot lo perdut.


Arribats a Palma i reposant forces i líquids.

Quatre també foren els nostres companys dels dissabtes.



Aquests sí varen pujar fins Cura... està clar que estàn més en forma...

Aquesta ruta no la tenim al Wikiloc. En tot cas es:
Palma-Sta. Maria- Sta. Eugenia-Algaida- Gràcia-Llucmajor-Palma.

La crònica d'aquesta setmana ha estat gentilesa d'en Negrepetit i d'en Joan Guirigall.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada