dissabte, 1 de març del 2014

Diada de ciclisme.

Avui que és festiu hem fet una sortida suau i fàcil per intentar, al final de la ruta, enllaçar amb la cursa de la VII Marxa Cicloturista Illes Balears. Per a això, i perquè no calia matinar molt, hem sortit una mica més tard i hem realitzat la següent ruta: Palma, Camí Fondo, Camí Son Fangos, El Pil·larí , S'Arenal, Cala Blava, Maioris, Camí de Sa Torre, Son Noguera de Llucmajor, Camí de S'Atalaia Romanina, Carretera de Llucmajor, S'Aranjassa. Aqui hem aturat per veure passar al peloton d'aquesta marxa.

El Sr.Sky i Joan Pelfecte a Sa Torre.
Esperant al pelotón a S'Aranjassa.

Passada mitja hora d'espera, i per no passar més fred, hem decidit partir cap a Palma per la mateixa ruta que ells: Can Pastilla, El Molinar ... i ja ens agafarien! Ja havíem arribat al Molinar i encara ni rastre del pelotón pel que hem decidit prendre'ns un "cortadido" al bar Les Palmeres i com un llampec han passat i en breus segons ja no hi havia ni rastre! Hem pagat rápidament i hem anat darrera per, almenys, ambientar-nos una mica a l'arribada al Consolat de Mar.
Quina ha estat la nostra sorpresa que quan hem arribar ja havia acabat tot i el ciclisme havia estat substituït per una exhibició d'hípica... Es que van a les totes!!!  
I poca història més...Aixi les coses hem donat per finalitzada la nostra Diada de Ciclisme.
Us deixo aquesta ruta ja que és interessant per entrenaments de 65 km. en dues hores i mitja.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6221667 

P.d.: Per ser avui el dia que és, us deixo una foto "disfressada". A veure si aquesta vegada, que és més difícil, endevineu en què consisteix ¿?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada