diumenge, 9 de març del 2014

La ruta ràpida de Sa Ràpita

El propòsit per a aquest dissabte era fer la ruta Palma, Cas Busso, Sa Ràpita, Campos, Llucmajor i Palma que són 100 km. en quatre hores.
Per fer això vam sortir a les 8:30 amb una mica de fresca i ens dirigim pel Camí de Son Fangos cap S'Arenal i, ja a la costa de Maioris, varem començar a ajuntar-nos amb un altre grup que no abandonaríem fins Cas Busso i amb el qual marquem unes mitjes elevades. Passat Cas Busso i fins arribar a Sa Ràpita vàrem estar acompanyats per un altre grup intercanviant relleus i rodant a uns bons 38 km/h. pel que a la parada del berenar ja duiem superada àmpliament la mitjana que ens havíem proposat.


Joan Guirigall, Juca Bicigrup i Toni Nostro.
"Estesa" de bicis a Sa Ràpita.
Amb una mica de peresa i tristesa per abandonar aquest fantàstic paisatge continuem la ruta cap Campos. Quan girem del Camí de Sa Sorda cap al Camí de Son Marrano ens vàrem adonar que un vent moderat de cara anava a ser el nostre company de viatge.
Això ens va requerir una mica més de esforç però el camí del Palmer, amb els molts ciclistes que ens creuàvem, se'ns va fer curt i ja estàvem al polígon de Son Noguera de Llucmajor. A última hora varem decidir girar cap a Sa Atalaia Romanina i baixar per S'Aranjassa. Aquí trobarem un "pelotón de pro's" que ens van tallar el vent fins a Can Pastilla. Per tornar a Palma girem per Son Fangos un altra vegada per on havíem vingut i pel Camí Fons ja comencem a notar les cames cansades. Arribada a Palma una mica abans de les 13 h. cansats però sabent que havíem complert amb l'objectiu: 103 km. a una mitjana de 26 km/h. (berenar no inclòs).
Aquí cliqueu per a la ruta amb petites variacions.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5800735 

3 comentaris: