dissabte, 15 de març del 2014

Escamot a Santa Llúcia

Avui hem sigut ni més ni menys que un "pelotón" de set ciclistes!!!
Bicigrup + Guirigall
Hem sortit com cada dissabte de Tornem-hi a les 8:30 i pel Camí Vell de Bunyola i Santa Maria hem arribat a Alaró a les 10 h. per fer un cafe i reagrupar. Continuam la marxa i pugem El Tofla pel vessant suau que ens condueix fins Lloseta. Baixant tenim una punxada però esmenat el problema arribem a Lloseta, girem cap a Biniamar i continuem fins arribar a Mancor de la Vall des d'on comencem la pujada de 2 km. a un 6,7% de pendent mitjana amb màxims d'un 8,4% (curta però punyetera).
Tots al Santuari de Santa Llúcia.
Amb els contratemps ocorreguts la mitjana i horaris no ens han sortit com pensàvem pel que mengem barretes i sense parar a berenar ens preparem per a la tornada a Palma.A Mancor agafem el camí que va cap Selva per camins sense senyalitzar i després de fer-nos un parell de lios i malgrat les seves contínues pujades i baixades arribem a Selva.Des d'aquí intentem agafar bon ritme llevat al pas pel centre d'Inca. Ho tornem a intentar pel Camí Vell de Muro des de la carretera de Sencelles. En aquest tram i en el següent de Santa Maria a Palma directes sí que rodant fort (poc a poc per segons qui) amb unes mitjanes de 38 km/h. aconseguim deixar la mitjana en uns 22 km/h. (sense tenir en compte les parades "tècniques") per a realitzar els 83 km. en quatre hores i quaranta minuts.
Cliqueu aqui per veure la ruta:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6309537 

 

1 comentari:

  1. Llàstima sa falta de temps perquè ses mongetes de Santa Llúcia fan una sopeta de brou boníssima (hi vaig fer unes convivènices).
    Com sempre, bona ruta!! (I comprau cobertes noves que ses punxades són ja massa contínues!!)
    Besos

    ResponElimina