dissabte, 26 d’abril del 2014

312 o 167?, dreta o esquerra?

La píndola blava o la vermella? Vaja dilema que hem presenciat en la nostra curta i festiva sortida d'avui. Amb motiu de la celebració de la V Marxa Cicloturista Mallorca 312 hem anat a veure'ls al punt d'avituallament de Valldemossa.
Per arribar fins aquí hem anat per Establiments, Esporles i Coll d'en Claret. En aquest punt de la cursa els participants han de decidir si fan el recorregut complet de l'illa amb un total de 312 km. o si escurcen pel centre de l'illa amb un total de 167 km.


S'han de prendre decisions importants en aquesta vida!!!
Hem assistit com a públic a aquestes difícils decisions ja que els sentíem parlar entre ells: "a la dreta o l'esquerra?" 



Animant als ciclistes de la m312.
Nosaltres, com a bons animadors que som, els cridàvem: a la dreta! ... Al que alguns ens contestaven amb gestos No, no... jo vaig cap a l'esquerra!

Ja de tornada cap a Palma hem compartit la baixada amb un nombrós grup de la 167 fins S'Esglaieta. Ells han girat cap a Santa Maria i encara els quedava arribar fins Platges de Muro. Nosaltres a les 12 h. ja estàvem a "casita" descansant.

Aquests tenen pinta de fer la 167.
Ara per ara aquesta cursa ens ve gran però ja veurem per a la propera edició si podem fer-nos també la pregunta, o almenys saber segur que podem acabar la 167, que ja seria un gran èxit!


Aqui el link de la M312 per als curioros d'aquest tema:
http://www.mallorca312.com/home/

2 comentaris: