dissabte, 5 d’abril del 2014

Port des Canonge: No Fear!

Continuant amb les rutes curtes però punyeteres aquest matí hem baixat al Port des Canonge.
Comencem el relat on sempre però a les 9 h. una mica més tard perquè la ruta seria més curta. En direcció a S'Esglaita amb un fort vent de mestral en contra (més fort que el que estava previst) i girem cap a Esporles on es notava menys el vent però en el seu lloc comença a picar cap amunt.

Per anar al port primer hi ha que baixar per la carretera que més tard haurem de pujar, i en veure les corbes de forquille i els desnivells de les llargues rampes ens comencen a formiguear una mica els estómacs: algú va dir "por"? Quan varem veure el restaurant Can Madó ja pensem en aturar-nos per no seguir baixant encara que fossin uns pocs metres més! Al final baixem fins al mirador dels pins i els bancs de fusta on ens vam fer la foto "testimonial" d'haver baixat.
Toni Nostro, Juca Bicigrup i Joan Guirigall al Port des Canonge.
Armats de valor i amb unes barretes energètiques en el lloc del formigueig, a poc a poc varem començar l'ascensió: primer amb prudència, després amb esforç, i, al final: ens va semblar curta la pujada!!! I es que varem anar de menys a més!
Juca Bicigrup coronant es Port des Canonge sense despentinar-se.
Ja envalentonados continuem pujant encara més amunt fins al Coll d'en Claret. Com un Coll de Soller desde Soller ja havíem pujat 500 mts. en 9 km. Per acabar, ja sense cap por ni una, passam per Valldemossa on hi havia un increïble ambientasso ciclista i un descens rapidíssim fins a Palma amb el vent i la gravetat a favor. Arribada a Palma a les 12:30 amb el que hauran estat 62 km. en tres hores i mitja. A un mitja baixeta que no arribava a 20 km/h. però amb un pes menys: el de la por. No Fear!
Punxa aquí per veure la ruta:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6475356

1 comentari: