dilluns, 21 d’abril del 2014

Gran passejadeta aquest dilluns festiu.

El que havia de ser un passejadeta per estirar les cames s'ha ajuntat amb un vent de migjorn que no estava previst i s'ha convertit en una dura sortida i ens ha costat molt esforç arribar a casa. Encara que no és la ruta oficial dels dissabtes, us la relat breument perquè això ens recorda que quan se surt a rodar mai s'ha de prendre a la lleugera i hem d'estar preparats per a tot.
Comencem tard, a les 10 (hora de senyor) i per Son Fangos se'ns ajunta Joan Nostro, ens dirigim cap a Llucmajor per S'Aranjassa i el ritme de pujada marcat 18 a 20 és ben alt malgrat el vent lateral. Travessem Llucmajor una hora més tard i enfilem la carretera cap Porreres. Aquí el vent no es notava tant i amb una bona concentració conseguim superar "a plat" tots les pujades per, a continuació, iniciar una divertida baixada a uns bons 50 km/h amb "piques" constants.

Joan Guirigall, Joan Nostro i Toni Nostro a Porreres.
Ja a la plaça de Porreres un bon berenar i una bona conversa per sense més demores, tornar pel Camí de Banyeres, Algaida, Xorrigo i Son Ferriol;  i, a les 13:30 ja estàvem a Palma. Aquest retorn és el que us comentava que ens ha costat molt esforç perquè el vent era pràcticament frontal tot el recorregut. Malgrat tot, fent relleus curts hem aconseguit fer tota la ruta de 80 km. en 3 h. a una mitjana de 26 km/h. que és el que ens satisfà d'aquesta passejadeta de dilluns festiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada