dissabte, 19 d’abril del 2014

TRIDUO PASCUAL

Com he llegit que aquest dissabte era el tercer dia de Pasua, anomenat triduo pasqual i com tres erem 3, varem començar la nostra "via crucis" per pujar el Coll de S'Honor.Partim des de Palma Joan Guirigall i Toni Nostro, per trobar-nos amb Toni Goldblum a Bunyola, el riure que ens va provocar trobar dale que te pego a la bomba d'aire (semblava una altra cosa)..
Dale que te pego
La sorpresa va ser primer que el vent era a ratxes de diversos costats segons la posició de la vall i la segona la poca quantitat de ciclistes quan normalment circulen molts en aquesta carretera ..un cop a dalt, ens trobem que la "penitència" no havia estat tanta. . .
Tres eran tres penitents
I a de baixada, amb unes temperatures fresquetes, fins a arribar a Orient i ràpida i moguda pel vent, fins Alaro, on parem per fer un refrigeri, amb reparacions incloses en la bicicleta de Toni Goldblum que perdia aire i un super gran ambient ciclista. Donant per finalitzada l'agrupació, Toni es va dirigir a Llubi i la resta del grup cap a Palma amb un fort vent de ponent en contra. Curta i suportable "via crucis" d'aquest Triduo Pasqual.
Son 63Km en 3 horas, a una mitja de 20 km/hora
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3261904 

2 comentaris: