dissabte, 7 de novembre del 2015

Santa Magdalena o St. Muffins

Continuem donant instruccions per afrontar les sortides dels dissabtes amb el major èxit possible. A continuació podeu trobar la recepta per pujar a Santa Magdalena. Encara que ara a les magdalenes se les anomena "muffis" o "cook cakes", de manera que la modernitat també ha arribat aquest blog.

Recepta de muffins clàssics:
Ingredients per a 9 unitats: 1 ruta a seguir, 40 km d'anada, 1 muntanya de pujar, 5 km. de pujada, 65 km / h. de baixada, altres 40 km. de tornada, 1 cami vell de Muro i els  9 ciclistes magnífics.
Preparació de muffins tradicionals:
Pas 1: Preparar els ingredients: La sortida la farem a l'hora acordada, la ruta a seguir serà respectada al màxim, calcular l'esforç a realitzar d'acord amb la duresa de la ruta i acabar sans i estalvis.
Pas 2: Ara que tenim tots els ingredients llestos, agafem la ruta a seguir amb els primers 40 km. començant a rodar poc a poc pel Camí Vell de Bunyola.
Pas 3: Estremam les precaucions pel Camí del Raiguer per no tenir desafortunats accidents i despres calentam al pelotón desde Lloseta a Inca.
Pas 4: Anem a barrejar en la següent etapa: La muntanya a pujar de Santa Magdalena i els seus 5 km., les vistes des del mirador, la berenada al restaurant i la baixada a 65 km/h cuidant les corbes amb gravilla. Tot ben barrejat!
No us oblideu de fer unes rialles a St. Muffins!
Pas 5: Agitar amb força els 40 km. de tornada per el Cami Vell de Muro, assegurant-nos que no es facin grups, ja que després perdríem la rodaarribaríem com mantega fosa. Ho mantenim així durant durant 60 minuts.
Pas 6: Baixam el ritme a l'entrada a Palma i deixem reposar fins a la setmana que ve.
Opcional: Es poden fer uns estiraments musculars al final o ofegar amb unes cerveses uns 20 minuts.
La millor manera de servir aquesta ruta és amb Wikiloc.
Palma St. Muffis Palma
A gaudir!

6 comentaris: