dissabte, 21 de novembre del 2015

Es "vuit" de Es Capdellá

La ruta de muntanyes que passa dues vegades per Es Capdella (li fa un "vuit" com podeu veure sobre el mapa) es un autèntic paradís de corbes i montanyes. El passat mes de juny intentarem fer aquesta ruta i no ho varem aconseguir a causa de la forta calor per lo que varem agafar la ruta directa de tornada.

Aquesta vegada ho hem aconseguit malgrat que les condicions climàtiques no eren del tot favorables a causa del fort vent. Justament per aquest vent hem hagut de canviar la ruta prevista per avui que era Bonany a Petra per aquesta que está a resguard del vent per la seva orografía. Començan anant fins a Puigpunyent i aquest trajecte, que sempre es fred i ombrívol aquest cop amb el vent càlid de ponent no ha estat tan fred. La pujada a Galilea es la primera prova d'esforç amb fulles i branques caigudes i despres la perillosa baixada fins Es Capella que posa a tothom  a prova! Arribem a Es Capdella per primera vegada avui. Pugem es Coll de N'Esteve i baixem cap a Andratx. D'aquí al Port amb es vent en contra i el pelotón liderat en aquest tram, i casi tota la ruta, per na Mariolina que es mostra cada vegada més com a líder indiscutible.
Saludeu a la càmera!
Amb el cos renovat després del pamboli al poliesportiu varem començar a escalfar de nou a bon ritme, passem per Peguera i, sempre en pujada, marxem guanyant alçada fins arribar per segona vegada a Es Capdella. Ruta exigent ja que continua pujant fins Calvia i després també pel Coll des Tords. Una mica de pluja ens convida a extremar la precaució baixant fins a la pedrera d'Establiments. Sort que tot aquest tram ha estat sense vent ja que el notem fort a la entrada a Palma per lo que pensem que no ha estat mala idea l'haver canviat la ruta pel pla per aquesta que hem anomenat: Es Vuit de Es Capdellá.
Wikiruta:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada