dissabte, 14 de novembre del 2015

Una ruta de posar i llevar

Igual que la seva altimetria ens mostra pujades i baixades contínues, en aquesta ruta ens treiem la roba a les pujades i ens la tornem a posar en les baixades. Per aquest motiu i en aquesta època de l'any l'hem anomenada "de posar i llevar".
A primera hora el nostre petit pelotón estava peresós i per arribar al Coll de Sóller pocs eren els que participaven dels relleus: això de anar a dormir tard no pot ser mai bo.
S'espavila una mica amb el primer esforç: treu-te la roba per pujar al Coll de Soller. I s'acaba de despertar amb el fred de la baixada a Sóller: posa't roba per a la davallada.

Activades a la força les neurones tornem a guardar la roba d'abric per pujar a Son Bleda, i des d'aquí fins Deia per la carretera que serpenteja entre les muntanyes immerses en la boira.

El Teix: El seu magnetisme ha estat font d'inspiració de nombrosos artistes...
A Deia sort del forn perquè tots els bars estan tancats!
Després d'una parada estratègica d'avituallament al forn de Deia hi ha que treura una mica de roba perquè cal afrontar l'inacabable ascens de Sa Pedrissa. Arribats a Valldemosa abriga't per baixar "volant" i, fins i tot, "empenyent" algun que altre motorista despistat! Així fins arribar a Palma on ja pots treure't roba perquè fa sol.
No us penseu que tot aquest treball ens sigui ingrat, tot el contrari: doneu-nos mes rutes  "de posar i llevar".
Pots carregar i descarregar la ruta aquí:
Palma Deia Valldemossa Palma

1 comentari: