diumenge, 29 de setembre del 2013

Alla on Crist va perdre ses sandàlies!

No se si el poble de Galilea està molt lluny, amagat o aïllat, però aquest dissabte hem pujat fins allà i lo que esta és molt amunt (a 402 m. És el poble situat a més altitud de Mallorca).

Aquí ens teniu:  Fregant els núvols!
Sortim de Palma amb direcció a Establiments i girem per la carretera que va cap a Puigpunyent (amb bon ritme i comença a picar cap amunt), a Puigpunyent girem a l'esquerra cap Galilea per la seva vessant més suau que són 4 km. amb un pendent mitjà del 5% (per l'altra banda és més llarg i dur de pujar). Una pujada en què meravellar-se amb el paisatge encara que estigui ennuvolat com va ser en el nostre cas.

Iniciem la baixada amb precaució perquè hi ha revolts força tancats i sol haver graveta i algunes pedres. És Capdellà cap a Calvià i desviament per la PMV-1031 (Molí Vell em va semblar llegir) i Camí de Son Pillo atravessant el Polígon de Son Bugadelles fins a la rotonda de Palmanova i de tornada a Palma per Portals i Cala Major. Com us podreu imaginar res a destacar en aquest tram excepte l'intens trànsit de les zones turístiques.

Arribada a Palma després d'aquesta bonica ruta que segur repetirem!

2 comentaris:

  1. Eiiii... !!!!! Bona sortida...!!! Aquest diumenge vaig anar fins Sencelles, pujant per Marratxinet i de tornada per Biniali, Bimissalem i tot dret cap a Palma.
    Tenc ganes de quedar amb voltros. A veure si ho puc fer venir bé i puc passar un dimarts...
    Salut...!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hey Xisco: Veig que ja comences a estar en forma a mig fons...
      Ja ho farem venir bé!

      Elimina