diumenge, 1 de setembre del 2013

Sortir a entrenar.


Com ja anunciàvem anteriorment aquest dissabte 31 d'agost hem sortit a fer la primera ruta d'aquesta nova temporada amb l'idea d'entrenar l'anar a roda i en grup.Amb una temperatura agradable i sense vent sortim de Palma a les 08:30 h. cap a Son Ferriol pel Camí Fondo i Son Banya, per les Costes de Xorrigo es va notar la falta d'entrenament  
i cada un va pujar al seu ritme. Baixant cap a Algaida va començar a bufar el vent de gregal que ens pegava de cara i que ja sabíem estava anunciat per a aquesta jornada.

Es "pirulí" a ses Costes de Xorrigo.
Fent una mica l'acordió arribem a les 09:45 a l' Hostal d' Algaida on havíem quedat amb Toni Goldblum que venia de Llubi i, des d'aquí, continuem en direcció Sant Joan per la PMV-3131 per agafar el desviament cap a Lloret PMV-3231. En aquest tram el fort vent de nord-est ens donava de costat i es feia difícil agafar un bon ritme. De totes maneres el vent no és excusa ja que això de rodar en "grupeta" encara no ho fem bé i hem de entrenar més.

Bon berenar donen a "Llorito"!!!
Berenar a Lloret de Vistalegre per recuperar forces i després d'un petit error de ruta continuem en direcció cap a Pina i des d'aquí cap a Sencelles per la PMV-3111 i la PM-314. En aquest tram continuava el vent per la dreta i els " ventalls " o línea esglaonada per protegir-se del vent lateral tampoc ens surt bé i es que cal entrenar...

De Sencelles ens diriguim cap a Santa Eugènia per al Camí de Terrer Blanc i / ò Ca Na Rossa aquesta vegada amb el vent a favor .Ja a Santa Eugènia ens acomiadem de Toni Goldblum que tornava cap a Llubi no sense aventures que contar!!! Segons les seves pròpies paraules: "...he tornat per Santa Eugènia-Ses Alqueries- carretera de Sencelles-Cmí de són Roig- Camí vell de Muro-Camí vell de Llubí. A partir des camí de Son Roig ha començat el vent de veres. Però veres de veres, eh! Molt Pitjor que és que hem tengut a Llorito ... ".

La resta del grup ens dirigim cap a Palma per Puntiró cap a Son Ferriol amb un bon ritme per el vent a favor i malgrat el cansament que ja s'acumulava en les nostres cames.
Es nota que, per falta d'entrenament, ja no estavem acostumats a aquestes rutes de 80 quilòmetres .Arribada a Palma a les 12:30 amb la sensació de haver fet esport però encara lluny de rodar com un "pelotón" ciclista! ...més aviat com l'exèrcit de Pancho Villa: "desuniformat , indisciplinat , desordenat , individualista però valent i absolutament ineficaç".

Fins a la pròxima en què continuarem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada