diumenge, 8 de setembre del 2013

Primer disabte de setembre.

Sortim de Palma a les 08:30 per la carretera d'es Pont d'Inca cap a sa rotonda de Festival Park. Aqui vam agafar la PM-303 de Marratxinet, una carretera que no haviem fet mai i que després d'unes bones rampes de primera categoria ens va portar fins al cementiri de Santa Maria.
Des d'aquí per la carretera de Sencelles fins a Biniali. És aquí on ens vam posar a entrenar uns relleus amb el vent de Xaloc que ens donava de costat i per davant. La veritat és que uns quants d'aquests relleus ens van sortir força bé i, si altres ciclistes ens van veure, segur que vam ser l'enveja...
Un cop al poble de Biniali un senyor que estava assegut "prenguent la fresca" ens va dir que "anàvem una mica fluixos" i no vam entendre com ho va poder saber però va encertar (tampoc es pot passar pel centre del poble esprintant!).

Bé, al que anàvem: Biniali cap al Binissalem pel Camí Vell de Muro i pels camins del Aerodrom de Binissalem. A continuació girem cap a Lloseta en el Fòrum de Mallorca després de creuar la carretera d'Inca.

Recuperant aire després de pujar el Tofla.
Lloseta-Alaró per la PM-211 amb una pujada de 1,5 kms amb rampes superiors al 8% ... "la Pujada de Tofla" que arriba a "picar". Després el merescut berenar a Alaro Planet Bikes.

Berenar al Cycling Planet d'Alaro.
Cap Sta.Maria PMV-201 aprofitant al màxim les baixades perquè no es digui que sortím de passeig! I ja a Santa Maria ens acomiadem de Toni Goldblum que s'anava cap a Llubi. La resta del grup per la Carretera de Bunyola direcció a Palma de tornada i fi de la sortida.

Ruta Google Biniali-Lloseta-Alaro

Són 65 km. per 3 h + 1/2 del berenar i sense rastre de pluja tot i la previsió!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada