diumenge, 22 de setembre del 2013

Aquest dissabte: tira tira ...


Després de l'èpica etapa de Lluc de la setmana passada, aquest dissabte hem sortit a estirar les cames per una ruta que ja repetim. Així i tot, us avanço que hem passat per "llogarets" que no sabíem ni que existien.
El punt de trobada va ser Sta.Eugènia a on anem de Palma per la carretereta de Marratxinet PM-303 i Toni Goldblum des de Llubí per alguna ruta de les seves!
Des d'aquí cap Biniali passant per Ses Alqueries que és un llogaret d'aquests que estan amagats i te'ls trobes de sobte. De Biniali a Sencelles pel Camí de Son Roig que és més agradable que la carretera principal, encara que després calgui pujar la costa de l'Església de Sencelles que és molt empinada!
Sencelles per la PM-314 passant per Cas Canar (un altre preciós llogaret) cap a Ruberts creuant la carretera vella de Sineu.
Ruberts, que també existeix, és un altre llogaret encara que més conegut. Des d'aquest poblet cap a Lloret de Vistalegre pel carrer de Ruberts que realment és una carretereta molt agradable, amb molta ombra i on Toni Nostro ens va fer unes fotos molt bones.

El Sr.Sky per el Carrer de Ruberts.
Toni Goldblum per el Carrer de Ruberts.

Berenar a Lloret i camí de tornada cap a Palma per la PM-3231 Montuïri Lloret i cap a Algaida per la PM-3131 la resta del pelotón per Sant Joan cap a Llubi.

Ses "máquines" esperant a Lloret.

"Tira tira ..." i gaudint del paisatge i de la bicicleta vam fer 75 km. que, ben pensat, no està gens malament per estirar una mica les cames!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada